Leader Lunch | 22 september 2020

Met dagelijks 1,7 miljoen gebruikers is het niet onwaarschijnlijk dat ook jouw HR zaken met Visma Raet software en diensten wordt verzorgd. Of wellicht komt de naam je bekend voor van de shirtreclame van de Jumbo-Visma schaats- & wielerploeg

De Covid-19 uitbraak laat zien hoe we in rap tempo ons dagelijks werk wel moeten aanpassen om deze wereldwijde crisis te overleven. Learning & Development (L&D) heeft zelden zo in het oog van de coronastorm haar toegevoegde waarde kunnen laten zien. Workforce transformation en L&D empowerment in optima forma!
‘Weliswaar gestuurd vanuit een heldere visie gaat dit zeker niet vanzelf’ aldus de HR Directeur. Hoe laat je L&D in de pas lopen met de bedrijfsstrategie? Wat betekent dat voor development cyclus? Hoe positioneer je het LMS als een complementair platform voor organisatie­ontwikkeling? Visma Raet geeft ons een inkijkje hoe zij dat in eigen huis organiseert. Aan bod komt tevens de selectie & implementatie van een multipurpose LMS (zowel voor medewerkers als klanten), inclusief de agile doorontwikkeling en de ambitie om door te groeien naar business impact op Kirkpatrick niveau 4. Natuurlijk staan we ook stil bij de lessons learned, met naast de succesverhalen zeker ook de blauwe plekken.

De Leader Lunch is voor directeuren en managers van opleidingsafdelingen.

Interesse in deelname Leader Lunch?