Leader Lunch | 15 sept 2022

Heb jij ook zo genoten van de recente landstitel voor Ajax, of van het popconcert in een bomvolle Ziggo Dome? ‘Plezier en vooruitgang met elke verbinding’, dat is waar VodafoneZiggo voor staat. Naast voetbal en popconcerten verzorgen 7.000 medewerkers dagelijks telefonie, internet en TV bij miljoenen Nederlanders thuis.

Een beperkt budget, het versnipperde leerlandschap, een enorm aantal opleiders & trainers en hoge administratieve druk belemmerde de L&D afdeling om zich echt te kunnen richten op de ontwikkeling van haar medewerkers. Dit resulteerde in de ontwikkeling van het Unlimited Learning concept. Een leven lang leren, zoveel je maar wilt. Met tienduizenden opleidingen, cursussen en trainingen voor zowel vakmatige als persoonlijke ontwikkeling. Dé ‘Netflixificatie’ van het leerlandschap.
In deze Leader Lunch nemen Marieke, Mirjam en Babet ons mee langs de urgentie, uitgangspunten, implementatie en resultaten van Unlimited Learning. Wat is het geheim achter het concept om de businesscase sluitend te maken? Hoe belangrijk is het leerplatform en het leeraanbod, en welk gebruikersgedrag ontstaat hierdoor? De statistieken en top-lijstjes van veel geboekte opleidingen worden zeker gedeeld, maar is dit ook een hefboom om de anti-learners in beweging te krijgen? Vanzelfsprekend staan we stil bij de lessons-learned, en kijken we in de reflectie van de successen zeker ook naar de blauwe plekken

De Leader Lunch is voor directeuren en managers van opleidingsafdelingen.

Interesse in deelname Leader Lunch?